Figyelem!

Én nagyon szeretem ezt az oldalt, bár nem csak szépségápolási tippek vannak rajta, de mindenképpen ajánlom figyelmetekbe! www.femina.hu

2012. november 13., kedd

Holt-tengeri iszapos arcpakolás I.

Sziasztok!



Ez itt a mai bejegyzésem tárgya. Eredetileg anyukám kapta a krémet, de nem nagyon használta, így ideadta hogy kipróbáljam. Bár ez már régebben volt, kb. egy vagy fél éve. Azért hoztam fel témaként, mert az Avonnál most akciósan 999 Ft (ahogy a többi Planet Spa-s termék is) az ünnepek miatt, így rendeltem a barátnőmtől.( Persze ha végül úgy döntesz, hogy kipróbálod, nem muszáj az Avontól rendelned, én sem szoktam rendszeresen, ez az első alkalom). Valószínűleg csak 2-3 hét múlva jön ugyan meg, de gondoltam addig utána nézek, hogy mit is rendelek valójában.Nos, lássuk:


"12 nyomelemet és organikus anyagokat, szilárd növényi és állati eredetű anyagokat, illetve vizet tartalmaz.
Teljesen mentes a toxikus elemektől (ólom, arzén, kádmium, higany, stb).

Milyen előnyös tulajdonságai vannak a Holt-tengeri iszapnak?
A magnézium a stressz ellen, és a testnedvek fenntartásához fontos. Lelassítja a bőröregedést és megnyugtatja az idegrendszert. A kálcium hatásosan segíti a szervezet vízmegtartását, növeli a keringést, erősíti a csontokat és körmöket.
A kálium energizálja a szervezetet, segíti a bőrnedvesség egyensúlyának megtartását, és létfontosságú ásvány az intenzív sportolás utáni feltöltődésnél. A bromidok enyhítik az izmok merevségét és pihentetik is azokat. A nátrium fontos a limfatikus testnedvek egyensúlyban tartásához, (ami szintén fontos a szervezet immunrendszer funkcióihoz).


A Holt-tengeri tengeri iszap olyan ásványokkal van tele, melyek létfontosságúak bőrünk metabolizmusához."
*Metabolizmus= anyagcsere

Tehát ez eddig csupa szép és jó, csakhogy a pattanások ellen még mindig nem tudni mit csinál. Keressünk hát tovább:


"A Holt-tengeri iszap kiválóan alkalmas allergiás bőrelváltozások kezelésére.
Az iszapkúra áldásos hatásait dicsőítik az akne és psoriasis, azaz pikkelysömör kezelésében."

"Magunk is megerősíthetjük fentieket. A Holt-tengeri só- és iszapfürdő hatására bőrünk simává és selymessé vált, a körmök olyan vékonyak és puhák lettek, mint amilyen a pár hetes babáké."

Na jó,akárki akármit mond, ez már kicsit túlzás.-.-
Pár hetes babák. Chhh...
A többi fényezős cuccot inkább kivágom.
No és ami nekünk a lényeg:



"Évtizedek óta használják a kozmetikusok a Holt-tengeri iszapot pakolásokhoz mivel feszesíti, táplálja, hidratálja és élénkíti a bőrt. Kiváló mélytisztító hatással rendelkezik, szinte "kiszívja" a szennyeződéseket a pórusok mélyéről. Fertőtlenít is, leszárítja a mitesszereket és a pattanásokat."
"Szabályozza a túlzott faggyúmirigy-működést, ásványi elemeket juttat a fejbőrbe, javítja a vérkeringést, csökkenti a hajhullást. Minden bőr és hajtípusra alkalmazható."

Na ez már valami! Mondjuk az én kozmetikusom még sosem kent ilyet az arcomra.
Mellékesen ezeket az információkat ezen az oldalon találtam: http://www.jomtom.hu/holt_tengeri_iszap.html
Próbáltam kiválogatni a hasznosabb infókat,ugyanis ez egy olyan oldal ahol rendelni is lehet, és persze elmondták hogy ez mindenre jó. Mindenféle túlzás nélkül,persze :D

Ezt írják róla az interneten. Amint megjön a pakolás, írok a saját tapasztalataimról is, addig is be kell érnetek ennyivel! :)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése